Plak pvc vloer

Rechtstreeks uit de fabriek
15 jaar garantie op slijtage
Wij komen gratis bij je langs voor advies

Plak-pvc vloer met de zekerheid van generaties aan ambachtelijke ervaring

Plak-pvc vloeren worden steeds populairder. Dat is niet zo gek, want een plak-pvc vloer is bijzonder strak te leggen. Daarnaast is plak-pvc een materiaal dat goed tegen vocht kan en bijzonder stoot- en krasbestendig is.

Een mooie vloer brengt een ruimte samen, maar er moet ook op geleefd worden. Dat vraagt om materiaal met een sfeervolle uitstraling, dat tegen een stootje kan. Plak-pvc is dat materiaal, dat bovendien zonder ondervloer bijzonder stevig en strak gelegd kan worden. Een pvc plak vloer is dan ook de perfecte ondergrond om sfeervol en zonder zorgen je leven op te leven.

Ontdek de voordelen van een plak pvc vloer die is gelegd door een familiebedrijf met generaties aan ambachtelijke ervaring.

De voordelen van plak-pvc vloeren

De laatste jaren zijn pvc vloeren steeds populairder geworden. Een vloer van dit materiaal ziet er niet alleen bijzonder fraai uit, het is ook nog eens goed bestand tegen vocht, krassen en slijtage. Wat wil je nog meer van een vloer?

Dat hij strak gelegd is natuurlijk. Daarom is plak-pvc uitermate geschikt voor iedere ruimte.

Plak-pvc vloeren kunnen namelijk zonder ondervloer erg strak worden gelegd. Dat komt doordat de losse plak-pvc delen met elkaar worden verlijmd, om vervolgens op de vloer te worden aangedrukt met een wals.

Dit zorgt voor een erg fraai eindresultaat. Dankzij de grote variatie aan designs en motief is er bovendien altijd plak-pvc dat past bij jouw persoonlijke stijl en voorkeuren.

Ga voor een pvc plak vloer die is gelegd met passie

De wijze waarop de vloer wordt gelegd, bepaalt voor een belangrijk deel het eindresultaat. Een professioneel gelegde pvc plakvloer ziet er strak uit, brengt een ruimte samen en biedt voor vele jaren een zorgeloze ondergrond voor het dagelijks leven.

Juist plak-pvc vloeren verdienen het om met passie en liefde te worden gelegd. Op die manier krijg jij het best mogelijke eindresultaat en geniet je optimaal van jouw nieuwe vloer. Kies daarom voor PVC-Vloeren Magazijn, een bedrijf dat is gebouwd op generaties aan ambachtelijke passie voor vloeren.

Jij wilt toch ook dat jouw pvc plak vloer wordt gelegd door iemand die er energie uit haalt om jou blij te maken met een oogstrelend resultaat? We komen graag bij je langs voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte op maat. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek jouw mogelijkheden.

Veelgestelde vragen over plak-pvc

Hieronder vind je de vragen die wij het meest gesteld horen worden over plak-pvc vloeren. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.

Wat is beter, een klik- of plak-pvc vloer?

Klik-of plak-pvc is niet per se beter, het draait om de situatie waarin de vloer gelegd moet worden en jouw persoonlijke voorkeuren. Voor plak-pvc vloeren is bijvoorbeeld geen ondervloer nodig. Wil je ontdekken of klik- of plak-pvc het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op voor advies op maat.

Hoe werkt een plak-pvc vloer leggen?

Een pvc-plak vloer leggen gebeurt met losse pvc-delen. Deze delen worden verlijmd en vervolgens met een stalen wals aangedrukt, waardoor ze superstrak en stevig tegen elkaar komen te liggen. Door deze werkwijze is een ondervloer niet nodig. Bovendien kan plak-pvc in verschillende richtingen worden gelegd.

Wat kost een pvc-plakvloer?

De kosten van een pvc-plakvloer zijn uiteraard afhankelijk van je specifieke wensen en voorkeuren. Als familiebedrijf houden wij de kosten laag, waardoor wij onze plak-pvc vloeren tegen een scherp tarief kunnen leveren. Al vanaf €9,95 per vierkante meter!

verkoop adviseur

Ervaar het zelf!

Boek onze thuisservice in en wij komen gratis bij je langs voor advies en nemen direct onze stalen mee!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Wij horen graag van je!

Neem contact op!