Project pvc vloer

Rechtstreeks uit de fabriek
15 jaar garantie op slijtage
Wij komen gratis bij je langs voor advies

Een project-pvc vloer als perfecte basis

Een project-pvc vloer is de ideale oplossing voor locaties die te maken hebben met intensief gebruik. Een projectvloer van dit materiaal is slijt- en stootvast. Bovendien geeft pvc een stijlvolle en professionele uitstraling

Projectvloeren moeten tegen een stootje kunnen, een flink stootje, met de intensieve belasting waar ze doorgaans mee te maken krijgen. Dat vraagt om het juiste materiaal, maar ook om de juiste vakman om de vloer te leggen. Bij PVC-Vloeren Magazijn is jouw pvc vloer-project in goede handen.

De voordelen van project-pvc vloeren

Projectvloeren vragen om een duurzaam, stevig en slijtvast materiaal. Vaak gaat het immers om vloeren waar dagelijks veel overheen wordt gelopen, die intensief moeten worden schoon gehouden en waar karren, rolstoelen of andere wielen voortdurend overheen rollen.

Zo’n omgeving vraagt om een pvc vloer. Projecteigenaren kiezen er niet voor niets graag voor als de ondergrond voor hun activiteiten. Of je nu een cafetaria, zorginstelling of druk kantoorgebouw runt: project-pvc vormt de ultieme basis voor iedere werkdag.

Uiteraard zijn onze project-pvc vloeren leverbaar in verschillende stijlen en designs. Zo is er dus altijd een vloer die past bij de uitstraling die jij voor ogen hebt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor advies en het bespreken van de mogelijkheden.

Liever iemand die op locatie meekijkt? Ook dat is mogelijk. Dat is het voordeel van een familiebedrijf met een passie voor vloeren.

Kies voor een pvc vloer project door een oer-Hollands familiebedrijf

Minstens net zo belangrijk als het materiaal van jouw nieuwe pvc projectvloer, is de kwaliteit waarmee de vloer gelegd wordt. Want professioneel gelegde project-pvc vloeren, daar kun je vele jaren optimaal van genieten. Tegelijkertijd is het kiezen en plaatsen van een vloer een hele onderneming, waar je graag optimaal bij ontzorgd wilt worden. Jij wilt toch ook advies op maat voor jouw pvc-project?

Kies daarom voor de persoonlijke service en ambachtelijke ervaring van PVC-Vloeren Magazijn, gebouwd op een generaties lange passie voor de vloerenbranche.

Als familiebedrijf houden wij onze kosten laag en garanderen we jou een persoonlijke en servicegerichte aanpak. We komen graag op locatie kijken voor advies en een offerte op maat voor de ideale project-pvc vloer.

Veelgestelde vragen over project pvc vloeren

Wij krijgen geregeld vragen over project pvc vloeren. Hieronder vind je een aantal van de meest voorkomende.

Wat is een projectvloer?

Een projectvloer verwijst specifiek naar een vloer in grotere projecten dan huiselijk gebruik. Denk aan bedrijfs- en kantoorruimtes, zorginstellingen of cafetaria’s. Dergelijke projecten vragen iets anders van een vloer dan reguliere bewoning. Een projectvloer plaatsen is dan ook vakwerk.

Waarom kiezen voor een pvc-projectvloer?

Pvc is een bijzonder stevig, duurzaam en slijtvast materiaal. Daardoor is het bij uitstek geschikt om dienst te doen als vloer in een project waar de dagelijkse belasting hoog zal zijn. Daarnaast is het leverbaar in verschillende stijlen, waardoor aansluiting bij de stijl van het project nooit een probleem is.

Wat kosten project pvc vloeren?

De kosten van een project pvc vloer zijn uiteraard afhankelijk van de specifieke omstandigheden en wensen voor jouw project. Doordat wij als familiebedrijf de kosten lager kunnen houden dan onze concurrenten, kunnen we jouw pvc vloer project altijd tegen een scherpe prijs realiseren.

Stond het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We voorzien je graag van persoonlijk en passend advies op maat, om jou te helpen de perfecte pvc-projectvloer te vinden die écht past bij wat jouw project moet uitstralen.

verkoop adviseur

Ervaar het zelf!

Boek onze thuisservice in en wij komen gratis bij je langs voor advies en nemen direct onze stalen mee!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Wij horen graag van je!

Neem contact op!