Wie zijn wij

Rechtstreeks uit de fabriek
15 jaar garantie op slijtage
Wij komen gratis bij je langs voor advies

Over ons

PVC-Vloeren Magazijn is een echt Hollands familiebedrijf. Geboren vanuit een generaties lantge passie voor vloeren en een missie om de beste pvc-vloer te kunnen leveren tegen de scherpste prijs.

Als familie Beens zijn we al decennia lang verlijmd met de prachtige wereld van tapijt en pvc-vloeren. Niet zo gek natuurlijk, als je opgroeit in Genemuiden, dé tapijtstad van Nederland. Wist je dat 60% van de in Nederland geproduceerde tapijten hiervandaan komt?

Maar hoe oud onze liefde voor vloeren ook is, we gaan met onze tijd mee. Daarom zoeken we altijd naar manieren om mensen nog beter van dienst te kunnen zijn in de zoektocht naar hun droomvloer.

Wij geloven dat ieder huishouden in Nederland moet kunnen genieten van de voordelen en uitstraling van een professioneel gelegde pvc-vloer.

Vanuit die gedachte startten we PVC-Vloeren Magazijn. Door gericht in te kopen - gesteund door het brede Beens-netwerk in de vloerenwereld - kunnen wij jou de scherpste prijs bieden voor onze pvc-vloeren. Daar komt nog bij dat we onze bedrijfskosten laag kunnen houden, als familiebedrijf waarin iedereen een steentje bijdraagt.

De juiste vloer vraagt altijd om maatwerk. Daarom komen we gratis bij jou thuis voor advies en een vrijblijvende offerte op maat.

Bij PVC-Vloeren Magazijn profiteer je dus van jarenlange ervaring, passie voor vloeren en de scherpste prijzen uit de markt. Dat allemaal met de persoonlijke, warme service van een echt familiebedrijf.

Verdient jouw interieur ook een nieuwe vloer? Neem dan vandaag nog contact met ons op en maak - gratis en vrijblijvend - een afspraak voor jouw adviesgesprek aan huis.

verkoop adviseur

Ervaar het zelf!

Boek onze thuisservice in en wij komen gratis bij je langs voor advies en nemen direct onze stalen mee!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Wij horen graag van je!

Neem contact op!